Projekt ötletezés!

Tisztelt Ügyfelek!

Megkezdjük a 2014 – 2020-as Helyi Fejlesztési Stratégia készítését. Ebben az időszakban minden Operatív Programra kiterjedő stratégiát kell készítenünk, ezért bátran küldjék a projektötleteiket bármilyen témában (agrár, agrár-vállalkozói, szociális, közösségi, vállalkozásfejlesztés, természetvédelem, környezetvédelem, stb.)

A 2015 szeptember 22-i fórum előadás anyagait valamint a KEHOP rövid tájékoztatóját a Dokumentumok előadások fül alatt megtalálják.

Kérjük Önt, hogy a fórumon elhangzottak alapján, küldje meg részünkre az alábbi nyomtatvány kitöltésével a projektötleteiket.

Projektötlet_adatlap

Kérjük Öntöket, hogy a Leaderbe csak olyan projekteket tervezzenek, amelyeket más operatív programokban nem tudnak megvalósítani, továbbá gondolkozzanak komplex projektek megvalósításában is, ami azt jelenti, hogy egy projektet több Uniós forrás felhasználásával tudnak megvalósítani. A Leaderbe tervezett projektek maximális értékét – tekintettel a kevés forrás rendelkezésre állására – 8 M Ft-ban állapítsák meg.

Visszaküldési határidő: 2015. november 02.

Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gmetleader/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373