Pályázat Települési Önkormányzatok számára!

Idén is egyedi támogatásban részesülhetnek az önkormányzatok az Európai Mobilitási Hét helyi eseményei kapcsán. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a szeptemberi programsorozat nemzeti koordinátoraként 65 millió forintos keretösszeggel segíti a hazai rendezvények megvalósítását.

A vissza nem térítendő támogatást 2016. július 20-ától 2016. augusztus 12-ig egyedi kérelem benyújtásával igényelhetik az önkormányzatok és önkormányzati tulajdonban álló szervezetek.

Magyarország tizenöt éve rendezi meg az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Napot szeptember 16. és 22. között. Európa legnagyobb közlekedési-környezetvédelmi kampányához tavaly 182 hazai település csatlakozott. A fejlesztési tárca idén is egyedi támogatás útján elnyerhető összeggel segíti a települések környezettudatos, helyes és biztonságos közlekedést népszerűsítő, szemléletformáló programjainak szervezését.

Az egyedi támogatási kérelem benyújtásának feltétele az egyedi támogatási kérelem adatlap hiánytalan kitöltése, cégszerű aláírása és elektronikus benyújtása, továbbá az egyedi támogatási kérelmet aláíró személy aláírási címpéldányának vagy banki bejelentő kartonjának elektronikus benyújtása. A támogatás igénybevételének feltétele továbbá az Európai Mobilitási Hét kampányhoz való csatlakozás. Az egyedi támogatási kérelmeket benyújtani az automentes@nfsi.hu email címre, 2016. augusztus 12. napjáig lehetséges.

Az egyedi támogatás részletes tájékoztató anyaga és a kitöltendő dokumentumok a www.emh.kormany.hu honlapon a pályázatok fül alatt illetve az egyedi kérelmek kezelésében közreműködő Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Kft. honlapján (http://nfsi.hu/) lesznek megtalálhatóak.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gmetleader/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373