Fontos Kötelezettség!

Tisztelt Érdeklődök!

Felhívjuk figyelmüket a „Helyi hagyományőrző és turisztikai rendezvények, programcsomagok” című Felhívás során megrendezésre kerülő rendezvényekkel kapcsolatos egyik, azonban igen fontos kötelezettségre:

„A kedvezményezett köteles a rendezvény témájáról, helyszínéről és időpontjáról szóló meghívót és a meghirdetés dokumentációját a rendezvény megvalósítási időpontját megelőző harmincadig napig a közbenső szervezeti feladatok ellátása során bevont szervezetként eljáró megyei kormányhivatalnak elektronikus https://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/ felületen keresztül megküldeni. A kedvezményezett az általa szervezet rendezvény vonatkozásában köteles a rendezvény témáját, helyszínét és időpontját a rendezvény megvalósítási időpontját megelőző 30. napig a rendezvény helyszínének tekintetében illetékes LEADER HACS honlapján közzétenni.”

Másik fontos kötelezettség, hogy a meghívókra kötelező feltüntetni a kötelező logókat. A logók elérhetőek honlapunkon az alábbi elérhetőségen: https://gmetleader.hu/arculati-kezikonyv/

Kérünk mindenkit, hogy a fenti kötelezettségeket tartsa be, hiszen a rendezvényen a Kormányhivatal ellenőrei is részt vehetnek, továbbá ennek elmulasztása a sikeres elszámolást veszélyeztetheti.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gmetleader/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373