Tájékoztatás Ügyfél Tájékoztatási Rendszer (ÜTR) használatáról

Tisztelt Egyesületi Tagok!

Szíves tájékoztatásul küldjük az Államkincstár által kiadott alábbi tartalmat:

 

Megjelenés: 2017.10.17. 16:24 Utolsó módosítás: 2017.10.17. 16:24

Tájékoztatás Ügyfél Tájékoztatási Rendszer (ÜTR) használatáról

A Magyar Államkincstár (Kincstár) mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatásokhoz kötődő elektronikus Ügyfél Tájékoztatási Rendszerének célja, hogy az ügyfelek megtekinthessék a Kincstárnál indított ügyeik részleteit, valamint ellenőrizhessék és módosíthassák nyilvántartásba vett regisztrációs adataikat.

A rendszer használatához – a Kincstár rendszerében elektronikusan indítható más ügyekhez hasonlóan – ügyfélkapus beazonosításra van szükség, és lehetőség van arra is, hogy az ügyfél helyett meghatalmazottja járjon el. Az ügyfélkapus beazonosítást követően a személyre szabott elektronikus felületen megjelenik az ügyfél összes Kincstárnál indított ügye (támogatás-igénylés, kifizetés-igénylés, stb.), melyek közül számos szűrőfeltétel és rendezési lehetőség használatával bármelyik ügy részleteibe be lehet tekinteni.

Kérjük, figyelmesen olvassák át az (ÜTR) leírását és használati útmutatóját tartalmazó mellékelt dokumentumot és kísérjék figyelemmel a benyújtott pályázataik ügyintézésének előrehaladását! Az ÜTR a Kincstár honlapján az Alkalmazások menüpontban vagy az alábbi linken érhető el: https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/alkalmazasok