Újabb pályázat nyílt meg Pest megyei kkv-k előtt

Tisztelt Ügyfeleink!

Megjelent a Pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) eszközberuházásait támogató pályázati felhívás 4,5 milliárd keretösszeggel, a támogatási kérelmeket január 31-től lehet beadni – közölte Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár pénteken.

A pályázat célja a Pest megye területén székhellyel rendelkező vállalkozások termelőeszköz-beruházásának támogatása, ezáltal a kkv-k fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítése, munkahelyek megtartását eredményező beruházások támogatása és a helyi gazdaság megerősítése.

A pályázók a támogatási kérelmeket január 31-én reggel 8 órától nyújthatják be a www.allamkincstar.gov.hu oldalon. Az államtitkár emlékeztetett: a kormány tavaly döntött arról, hogy 2021-ig 80 milliárd forint pénzügyi támogatást nyújt Pest megyei vállalkozások és önkormányzatok fejlesztéseire.

Bővebben: http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/nem-lakossagi-ugyfelek/pest-megye-celzott-penzugyi-tamogatasa-altalanos-felhivasok