Kapcsolattartási változások

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy egyesületünk munkaszervezetének irodájában 2020. november 16-tól a személyes ügyfélfogadás az elkövetkező időszakban visszavonásig SZÜNETEL.

Kérdéseiket e-mailben tehetik fel az info@gmetleader.hu emailon és a munkaszervezetünk munkatársainál az alábbi telefonszámokon, melyeket igyekszünk rövid időn belül megválaszolni.

  • Vanó Valentin vidékfejlesztési referens – 30/525-1147
  • Neisz József vidékfejlesztési referens – 30/145-0501
  • Sztrecskó Krisztina munkaszervezet vezető – 30/556-2553

A munkaszervezet munkatársai munkájukat kizárólag online ügyintézés és ügyfél-kapcsolattartás keretében végzik. Európai Uniós programhoz méltó módon az eddig is megszokott magas színvonalú munkavégzés ezáltal továbbra is biztosított, mind az egyeztetések, mind a kifizetési kérelmek nem sérülnek. A személyes kapcsolat elmaradása egy projektet sem hátráltathat abban, hogy a szabályos megvalósítás és elszámolás megtörténhessen.

A nyertes pályázóknak továbbra is lehetőségük van az elektronikus felületen kifizetési kérelmüket, hiánypótlásukat zavartalanul beadni.

A változásokról, a szakmai programokról, online elérhető anyagokról folyamatosan tájékoztatást adunk, a www.gmetleader.hu honlapon. Honlapunk jelenleg átdolgozáson esik át, ezért akadozás előfordulhat.

Az intézkedéssel kapcsolatosan megértésüket köszönjük.

Edelman György

elnök