Közlemény Közbeszerzésről!

Az Agrárminisztérium, Vidékfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság, mint EMVA Irányító Hatóság Közleménye a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) Vidékfejlesztési Programot érintő 2018. november 28-i módosításairól.

A közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény módosításáról szóló 2018. évi LXXXIII. törvény 2018. november 29-én hatályba lépett módosítása mentesíti a közbeszerzési eljárása lefolytatási kötelezettségük alól azon támogatást igénylőket, akinek beszerzését a Kbt. 5. § (1) bekezdésben meghatározott egy vagy több szervezet vagy személy a korábbi negyvenmillió forint összegű limithez képest – szolgáltatás megrendelés vagy árubeszerzés esetén legalább az adott beszerzésre irányadó uniós közbeszerzési értékhatárt , – építési beruházás esetén háromszázmillió forintot meg nem haladó mértékben határoz meg támogatni.

Részletek:

https://www.palyazat.gov.hu/az-agrrminisztrium-vidkfejlesztsi-programok-vgrehajtsrt-felels-helyettes-llamtitkrsg-mint-emva-irnyt-hatsg-kzlemnye-a-kzbeszerzsekrl-szl-2015-vi-cxliii-trvny-a-tovbbiakban-kbt-vidkfejlesztsi-programot-rint-2018-november-28-i-mdostsairl?fbclid=IwAR2dMvhgZ9zYGNgMdLWLB_EjeaHThE9NHm7zsUmVjFO0jV5Vgf_k966Wh10