A MagNet Bank társadalmi szervezeteket támogató kezdeményezése

Tisztelt Ügyfeleink!

A MagNet Bank társadalmi szervezeteket támogató kezdeményezése, a Közösségi Adományozási Program (KAP), az idén megújult feltételekkel, a korábbinál jóval magasabb pályázható keretösszeggel várja a civil összefogásból létrejövő projekteket, amelyeknek adománygyűjtési lehetőséget kínál ügyfelei körében

A pályázok köre: közhasznú jogállású társadalmi szervezetek (civil szervezetek, nonprofit gazdasági társaságok, szociális szövetkezetek).

Mire pályázhatnak: Olyan pozitív társadalmi vagy környezeti hatású projektekre, melyek legalább 3 társadalmi szervezet összefogásával, partnerségben valósulnak meg.

Támogatás összege: Maximum 10 millió forintot. Mivel a MagNet Bank nem egy fix pályázati támogatási összeget biztosít, hanem adománygyűjtési lehetőséget, így az összegyűjtött támogatás nagysága változó lehet, azaz lehetséges a maximális összeg begyűjtése, de nem garantált.

Támogatás igénylésének határideje: A pályázatok 2023. május 25., 12.00 óráig adhatók be.

További információkat és a pályázati űrlappal kapcsolatos információkat az alábbi linken találnak meg : https://www.nonprofit.hu/palyazatok/Tobb-mint-100-millio-forintra-palyazhatnak-civilek-a-MagNetnel